Mit navn er Kristoffer Lohse. Jeg er grafisk designer, motion designer og webdesigner. ja, kært barn har mange navne. Fællesnævneren for alt mit arbejde er det visuelle og det funktionelle. Design skal gøre verden nemmere – enten for brugeren eller kunden. Det skal gøre det lettere at komme fra a til b. Få folk til at tænke, føle, undre sig. Design skal ses og huskes.

Baggrund

Jeg har en baggrund indenfor klassisk grafisk design og har en cand.it fra IT-universitet indenfor design, medier og kommunikation. Jeg har efterfølgende arbejdet ved forskellige store mediehuse og virksomheder med grafisk design, webdesign og motion graphics. Du kan se mit fulde CV her.

Værktøjer

Mine foretrukne programmer er InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere og After Effects. Jeg har arbejdet en del med Adobe XD til mockups, som efterhånden er blevet mit go-to værktøj, når jeg skal designe mockups til hjemmesider. Desuden har jeg i snart 10 år arbejdet med WordPress, HTML og CSS og mit hjerte brænder virkelig for denne del. Især udviklingen og kodningen.

Senest har jeg arbejdet med materiale der skulle bruges på SoMe kanaler også – især Instagram og Facebook.

Fagligt


 • ReSea Project

  Design af marketingmateriale
  Udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside
  Videoindhold til SoMe
  Udvikling af website

 • Reach Media

  Udvikling og vedligeholdelse af Reach Media.dk
  Udvikling og vedligeholdelse af  www.businessinsights.dk.
  Grafisk materiale til print og online.
  Infografikker, logoer og traditionelle print.
  Layout af magasiner til bla. Børsen og Udenrigsministeriet.

  Reach Media

 • Berlingske Media

  Udvikling af kampagnewebsite
  Design af kampagnewebsite
  Grafisk materiale for interne og eksterne kunder
  Traditionelle printannoncer og advertorials
  HTML5-bannere
  Informationsvideoer til kampagnesites

 • Ritzaus Bureau

  Responsiv webside til udenrigsministeriet.
  Valgapp til Kommunalvalget 2013.
  Valgapp til Folketingsvalget 2015.
  Mikrosite.

  Ritzaus Bureau

Uddannelse


 • IT-Universitetet i København

  Interaktionsdesign.
  Konceptudvikling.
  Webdesign.
  Målgruppeanalyse.
  Videoproduktion.

 • Bachelor i grafisk design fra Seminariet for Formgivning

  Klassisk grafisk design.
  Annoncelayout.
  Webdesign.
  Logodesign.
  Konceptudvikling.

  Bachelor i grafisk design fra Seminariet for Formgivning